maandag 22 februari 2010

Reis naar Japan 2010

Wij gaan weer op vakantie naar Japan van 19 maart tot en met 11 april. Tijdens onze reis zijn we van plan de volgende plaatsen te bezoeken :

- Tokyo
- Sakurajima
- Yakushima
- Kumamota
- Aso
- Kurokawa Onsen
- Yufuin
- Yanagawa
- Ise
- Yamazoe
- Yoshino
- Awaji
- Himeji
- Kyoto
- Osaka

Tijdens onze reis zullen we regelmatig een verslagje achterlaten op deze blogspot. Volg onze reis door Japan! Heb je tips voor ons…. dan houden wij ons aanbevolen.

Aso

4 opmerkingen:

  1. Kumamoto, Aso, Kurokawa Onsen en Yufuin vond ik helemaal geweldig. Ik heb in december 2007 tijdens een rondreis door Kyushu deze plaatsen bezocht en was erg onder de indruk van al het natuurschoon. Gaan jullie in Kumamoto ook een boottoch maken langs de Kujukushima eilanden? Écht een aanrader! Ik vond deze eilandengroep zelfs mooier dan Matsushima. In Yufuin nier vergeten 's ochtends vroeg foto's maken aan het Kirin-ko meer... erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bedankt voor je tips! Ik ga zeker kijken of we in Kumamoto een boottocht kunnen maken!

    Groeten van Opreisnaarjapan

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb het thuis nog even nagezocht en we hebben destijds vanaf Sasebo genoemde boottocht gemaakt. Voor mijn gevoel lag dat niet ver van Kumamoto, maar het is toch nog een redelijke afstand. Dit komt waarschijnlijk omdat we op die bewuste dag in de buurt van Kumamoto overnacht hebben (vandaar de link met de Kujukushima eilanden). Veel plezier in ieder geval! Kyushu is fantastisch.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi,

    Mijn naam is Jos en ik ga samen met mijn vriendin 9 april tot en met 28 april naar Japan. We hebben vliegtickets en railpassen voor twee weken en vliegen met Jal rechtstreeks naar narita en terug. Eerste drie nachten geboekt in Tokio en verder nog niks. Hebben jullie tips waar we info vinden over de afstanden tussen de plaatsen zodat we beetje kunnen plannen? Willen sowieso ook dag of drie in Kyoto vertoeven.Ben benieuwd vanaf volgende week naar jullie verhalen. Gr Jos

    BeantwoordenVerwijderen